Nancy_Zbergsingel 

Gezondheidscentrum Fydok

Fysiotherapiepraktijk Fydok


Per 1 mei is er een samenwerking tussen fysiotherapiepraktijk Alessie en het Fysiotherapiecentrum.
Hierdoor is behandeling op meerdere locaties mogelijk.
Op locatie Fydok zijn op dit moment de volgende therapeuten werkzaam.
Ronald Alessie, Renske van Oosten en Leroy van den Hazel.


Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en problemen betreffende het bewegingsapparaat.
 
   Fydok


Binnen onze praktijk zijn de volgende
specialisaties aanwezig:
- Fysiotherapie
- Manuele therapie
- Sportrevalidatie
- Ademhalingstherapie
- Arbeidsfysiotherapie
- Persoonlijke revalidatie na operatie


Openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur

Een afspraak maken kunt u doen via internet of ons bellen,
 
op Telefoonnummer 085 1304230

In ons centrum is er een nauwe samenwerking met de huisartsen, zowel in overleg als in het voeren van gezamenlijke consulten. Zo wordt er altijd gekeken naar de optimale behandeling voor uw klachten.


Bent u voor uw klacht al bij de huisarts of een medisch specialist geweest en wordt u naar ons verwezen, vraag dan altijd om een verwijzing.


Ook wijkgericht is er een goede samenwerking wat betreft b.v. ouderenzorg. Binnen een wijkteam van huisartsen, praktijkondersteuners, case managers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, dietisten en de apotheek blijven ouderen met een zorgvraag binnen onze wijk inbeeld en krijgen zorg op maat.


U kunt bij ons ook terecht zonder verwijzing, in dat geval zullen wij eerst een screening doen. Dit houdt in dat we kijken of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie. Zo niet of twijfelen we hierover, dan kunnen we u bijvoorbeeld doorverwijzen naar de huisarts voor nader onderzoek of u een andere behandeling adviseren.


Op medische indicatie is tevens behandeling aan huis mogelijk.Persoonlijke bericht Anita  


Beste patiƫnten/cliƫnten,
 Na 30 jaar in de wijk Prinsenland als zelfstandig fysiotherapeut en manueeltherapeut werkzaam te zijn geweest gun ik mijzelf een vervroegd pensioen. Ik heb u altijd met veel plezier geholpen. Het geeft veel voldoening als je een bijdrage kan leveren aan het verminderen of verhelpen van allerlei fysieke klachten. Maar ook het persoonlijke contact met u heb ik zeer gewaardeerd, de goede gesprekken met vaak een lach, maar soms ook een traan. Ik zal dat niet snel vergeten en hier best nog vaak met plezier aan terugdenken. Ik weet echter dat u ook bij de nieuwe therapeuten in goede handen bent. Ik dank u voor het vertrouwen dat u altijd in mij heeft gehad en hoop dat u de therapeuten die de praktijk gaan overnemen hetzelfde vertrouwen geeft.
Met vriendelijke groeten, Anita Stark